Akupunktør Line S.

Akupunktør Line S.

Holistisk helhedsorientering

I klinikken arbejder jeg med både behandling og fremadrettet forebyggelse, hvor tilgangen er en kombination af holistisk helhedsorientering og naturvidenskabelig viden om sundhed, medicin og sygdom. Ved at kombinere tværfagligt, bliver den enkeltes behov mødt og giver et bedre udgangspunkt for, at finde og behandle årsagen til en opstået problematik.

For, at skabe de bedste resultater benytter jeg derfor i alle behandlingsforløb samtale, undersøgelse, diagnosticering og behandling.

Jeg har siden klinikkens opstart været passioneret og engageret i at videreuddanne mig i både ind- og udland for, at kunne tilbyde det bedste og det nyeste inden for forskning og behandlingsmetoder.

LÆS MERE OM BEHANDLINGERNE HER

SE MIN HJEMMESIDE HER

Om Line

Jeg er uddannet Auriculoterapeut og Traditionel Kinesisk Medicinsk Akupunktør med lægeeksamineret speciale i stress/angst og traume. Jeg har efterfølgende videreuddannet mig indenfor psykotraumatologi og den anerkendte Master Tung Akupunktur som er kendt for sine effektive, hurtigtvirkende resultater.

Jeg drives meget af ny faglig viden, og efteruddannelse er derfor en vigtig del af mig som behandler og person.

Sideløbende med min klinik underviser jeg med stor glæde fast, i anatomi/fysiologi og Kinesisk Medicin.

Jeg fik selv mine første akupunkturbehandlinger som elleve årig, og har gennem tiden altid benyttet akupunktur når jeg har mærket symptomer på egen krop. Behandlingsformen er derfor en naturlig del af mig fra barns ben af, og filosofien bag, ligeså.

Fundamentet for klinikken er skabt udfra, at kunne imødekomme patienter som ønsker, at blive taget imod med tid, plads, og omsorg for deres såvel fysiske som mentale helbred.

LÆS CV

 

Kontakt mig her:

Gugvej 185, 9210 Aalborg SØ v/ Aalborg Kiropraktik og Fys Tlf.: 53772925 ls@linesimonsenakupunktur.dk

Jeg tilbyder

 

Hos mig er der altid fokus på:

  • Tid som patient
  • Fokus på dig
  • Interesse for årsagen
  • Mulighed for en second opnion
  • Kombination af østlig og vestlig tilgang
  • Skræddersyet behandlinger uden bivirkninger
  • Hjælp til selvhjælp – videre efter et forløb 

KONTAKT INFO HER

BOOK TID HER

   SE PÅ FACEBOOK

   SE PÅ INSTAGRAM

Børnebehandling

Scroll to Top