Akupunktur

Kroppen snakker mange sprog

 Og meridianer der løber som 12 energibaner gennem kroppen, er et af dem. Hver bane er tilknyttet et organ og det er på pågældende meridian en ubalance i et eller flere organer kan behandles.

Der bruges kropsnåle, som består af metal med en kobberspole omkring skaftet. Disse 2 metaller vil udvikle en spænding, når de sættes i huden og fungerer, som en slags antenne. Frekvensen vil arbejde på meridianerne i kroppen alt efter hvilke punkter, der arbejdes med. Der kan fx fjernes energi, hvis der er en ophobning af energi i meridianen, eller der kan tilføres energi, hvis det er det der er brug for.

Selve analysen af problemet og plan for behandlingen sker gennem samtale med patienten. Der spørges ind til forskellige områder og emner og der er brug for at gå tilbage i livet, da sygdomme og ubalancer kan opstå og først senere komme til udtryk som forskellige symptomer.

Her kan fx nævnes:

Smerter, kløe, forstoppelse, trykken for brystet, tørst, allergi, angst, infertilitet, tinnitus, træthed for at nævne nogle.

Ubalance og sygdomme opstår, fordi kroppen i mange tilfælde ikke forstår at den er syg. I så fald er det ikke muligt at reparere sig selv. Med behandling af nåle tilfører man kroppen den information den behøver for at helbrede sig selv.

Der benyttes også punkter i øret, da hele kroppen er afbildet her. Ved stimulering af punkter i øret rammer man centralnervesystemet og der bliver sendt besked med det samme om en ændring i kroppen. Det kan fx være kropsholdningen der korrigeres, hvor det er udfra posturologien der arbejdes.

Man kan godt opleve let ubehag eller svimmelhed efter en akupunktur behandling, men eller er der ikke bivirkninger. Det værste der kan ske ved behandling med akupunktur, er at effekten udebliver.

Scroll til toppen