Livet igennem

Kommer vi ud for forskellige oplevelser i vores liv. Det kan være mobning, skilsmisse, trafikuheld, krigsoplevelser, vold, overfald, operationer og mange andre ting. De fleste hændelser kommer vi over og de fylder mindre som tiden går, men nogle episoder kan ”sætte sig forkert” i systemet. Vi kan ikke slippe det og det popper op ofte og gør at vi lever vores liv anderledes, for at slippe for denne ubehag i kroppen.

Ved traumebehandling startes der med at identificere den følelse der har ”sat sig forkert” i kroppen. (angst, vrede, ked af det hed osv.) Udfra hvornår første gang man oplevede denne følelse, kan der nu behandles i øret i det område hvor hukommelse er lagret. Det gode og skånsomme for både patient og behandler er, at det ikke er nødvendig for patienten at fortælle om hændelse.

Patientoplevelse

Jeg deltog i 3 af dine behandlinger om traume. Det var nogle gode oplevelser og jeg har også fundet ud af at de har hjulpet mig. Selvfølgelig var det lidt hårdt at skulle sætte mig tilbage til situationerne, men det har hjulpet mig til at få det bearbejdet og komme videre. Føler de er “smidt ud” af mit liv. Et eksempel: jeg blev moppet på en arbejdsplads og trak derfor skuldrene frem for at beskytte mig selv. Det gjorde, at jeg græd meget hvergang jeg fik behandling/massage på min hals, skuldre og bryst. Det arbejdede vi med og jeg har efterfølgende fået massage de steder uden at græde. Så det virker.
Elsebeth Lund

Patient
Scroll to Top