Behandling af børn hos Kiropraktoren

Andre problemer i barndommen, der muligvis kan hjælpe med kiropraktik:

Mellemørebetændelse – Otitis media (OM) en af de mest almindelige barndomssygdomme i verden. Desværre bør det ikke være tilfældet, fordi naturlige lægemidler, reducering af mælkeprodukter og specifikke, blide kiropraktiske justeringer har vist sig at hjælpe betydeligt. Hvis rygsøjlen i nakken ikke bevæger sig korrekt, så forstyrres nervefunktionen og kan hæmme processen med korrekt dræning af det Eustachian-rør i øret. Dette skaber en skadelig opbygning af bakterier og væske, hvilket forårsager smerte og det tryk man føler ved en øreinfektion. Lette kiropraktiske manipulation og justering af rygsøjlen vil frigøre det tryk, der påvirker det smertefulde øre gennem forbedret dræning. Efter en vellykket kiropraktisk justering , begynder Eustachian-røret i øret at fungere korrekt igen, ligesom din barns lymfekars flow forbedres og bedre dræning af væske fra dit barns øreområde vil forekomme.

Koordineringsproblemer – dit barn er klodset, falder over sine egne ben, går på tæer, kravlede ikke eller gik meget sent – det er aldrig for sent at komme forbi til et check og vurdering.

Søvn problemer – det er vigtigt at dit barn får god kvalitets søvn, da det er vigtigt for udviklingen af unge kroppe og sind. God søvn hjælper med at udvikle hukommelse og opmærksomhed og styrker immunsystemet. Forskning har vist, at børn, der ikke får nok søvn, viser ringe koncentration og opmærksomhed, hukommelsesvanskeligheder og endda adfærdsproblemer i skolen. Børn, der sover bedre, er mindre tilbøjelige til at gå i søvne, have mareridt, adfærdsproblemer og er i bedre humør.

Vi kan vurdere, om det eventuelt er mekaniske problemer i rygsøljen, som potentielt kunne forhindre dit barn i at få en behagelig søvn. Blødvævsmassage, mobiliseringer og blide kiropraktiske justeringer kan lette stresset på spædbørn og børns rygsøjler, hvilket efterlader deres kroppe afslappet under søvn. Kiropraktisk behandling kan medvirke til at øge fleksibiliteten og bevægelsen i leddene, hvilket er særligt vigtigt i brystkassen for at trække vejret korrekt. En reduceret fleksibilitet i dette område begrænser brystkassens inspirationsevne. Selvom denne restriktion måske ikke kan mærkes af dit barn når det er vågent, så er det muligt at det er det der forårsager en urolig søvn. Dette er pga at barnet om natten bruger mere energi, på at at få fuld dyb vejrtrækning, og det kan gøre dem rastløs og trætte om morgenen – og derved mere tendens til at være “vanskelige” om dagen. Mine egen børn har altid fået en kiropraktisk behandling når de begynder at vandre rundt om natten og så sover de godt igen.

Scroll to Top