Ghita Heath

KIROPRAKTOR

 Jeg har en Amerikansk Doktorgrad i Kiropraktik fra Palmer College of Chiropractic, Florida, USA.

Jeg har 13 års erfaring med specielt fokus på spædbørn og børnebehandlinger (Kiss/Kidd).

Desuden har jeg gennem videreuddannelse haft ekstra fokus på holdningskorrektion gennem behandling og træning.

Jeg behandler med Chock-bølge apparatet, der med radierende trykbølger løsner i de dybere muskelspændinger.

Jeg har arbejdet i Aars, Vejgård og Sofiendal fysioterapi og kiropraktik

Julie Edelbo

FYSIOTERAPEUT

Jeg er  fysioterapeut og har en 2-årig akupunktur uddannelse hvori posturologien og øreakupunkturen indgår.

Jeg er funktionel skulder, bækken og knæ specialist, så jeg kan muskel teste alle muskler i kroppen ift om der er optimal muskelaktivitet.

Derudover har jeg en traume-uddannelse som afhjælper de dybe spændinger og de følelser de fysisk sidder fast i kroppen.

jeg har arbejdet på Skørping Privathospital, Aalborg kommune på plejehjem og Sofiendal fysioterapi og kiropraktik.

christina wimmelmann

la Christina Wimmelmann

KIROPRAKTOR

Uddannet ved Syddansk Universitet, Odense i år 2000.

Problematikker i bevægeapparatet er udgangspunktet ved min behandling som tilpasses den enkelte.

Jeg har et godt indblik i arbejdsrelaterede problemstillinger i mange brancher og har bl.a. stor erfaring med discusrelaterede tilstande.

Jeg har arbejdet i private kiropraktor klinikker i Hjørring, Løgstør, Åbybro og Aalborg og har i en del år arbejdet som fast kiropraktor på et Falck Healthcare sundhedscenter i Aalborg.

Deltager i relevante efteruddannelser og kurser.

Louisa Bloksma

Louisa Bloksma

BØRNEFYSIOTERAPEUT & KRANI- SAKRAL

Mit navn er Louisa Bloksma Krogstrup og jeg blev uddannet fysioterapeut i 2013. Mange ildsjæle har krydset min vej siden og inspireret mig til, hvor jeg står som fysioterapeut i dag. 

Jeg har efterhånden fået mig en god portion viden, erfaring og interesse indenfor arbejdet med vores bindevæv, vores sanser og psyke. Jeg ser vores krop som et stort spindelvæv, hvor alt dette hænger sammen. Vi kan ikke trække i én tråd uden resten vil følge med. 

Jeg er udover at være en bevægeglad fysioterapeut også mor til tre dejlige børn. Dette har givet mig en enorm forståelse for, og indsigt i, det gode samarbejde der ligger med Jer forældre. Jeg ved hvordan det er at være bekymret, og jeg ved hvor meget det betyder at vores guldklumper har det godt. 

Jeg glæder mig til at se jer på klinikken.

Louise Nørby

Louise Nørby

JORDEMODER & ZONETERAPEUT

Jeg er uddannet jordemoder i 2005 ved Kingston University i London. Mit arbejde med gravide og barslende startede før det og jeg har efterhånden 18 års erfaring i specialet. Siden jeg blev uddannet jordmoder har jeg arbejdet på flere forskellige afdelinger i Danmark, store som små. Jeg har været med til mange fantastiske fødsler, varetaget en lang række konsultationer, givet ammehjælp i sene nattetimer og rådgivet mange familier. Jeg føler mig heldig at få lov at se kvinder og mænd blive til mødre og fædre. DET vil jeg altid være vild med.
 
Jeg har mange års erfaring i vejledning omkring amning, flaskeernæring og livet med et nyfødt barn. Jeg tager altid udgangspunkt i dine/jeres ønsker til ammeforløbet. Det betyder, at vi tilbyder vejledning både til dig, som ønsker at fuld-amme, og også dig som giver modermælkserstatning eller udmalket modermælk. Og så hjælper vi naturligvis dig, som har behov eller ønske, om at stoppe amningen. Det er vigtigst for os, at jeres familie får den støtte og information I har brug for
 
Jeg er desuden uddannet zoneterapeut, hvilket  har givet mig en stor indsigt i ernæring, kosttilskud, alternative behandlingsmetoder og tilgang til sundhed, som altid inkluderes som en del af min vejledning.
 
Jeg glæder mig uendeligt meget til at møde dig i klinikken!
Anna

Anna Bräuner

JORDEMODER

Jeg er uddannet jordemoder i 2014. Siden da har jeg været ansat på Aalborg Universitetshospital, dels på Fødegangen og Afsnit for Familiebarsel, og tidligere også på Obstetrisk Sengeafsnit (afdelingen for indlagte gravide). 

Jeg har bred erfaring med både normale og komplicerede graviditets- og fødselsforløb samt barsel/ammeforløb. 

Min drivkraft som jordemoder, og det der drev mig til jordemoderfaget er dyb fascination kvindekroppen og en grundlæggende tiltro til de naturlige processer kvinden gennemgår ved graviditet, fødsel og barsel. Som jordemoder anser jeg det som min fornemste opgave at respektere, støtte og værne om den proces med udgangspunkt i dine ønsker og behov. 

Jeg tilbyder jordemoderkonsultationer, individuel fødselsforberedelse eller ammeforberedelse, gravid- og efterfødselsmassage, rebozomassage, akupunktur samt ammevejledning på klinik eller i dit eget hjem. 

Jeg har båret begge mine børn meget i vikle, slynger og bæreseler og vejleder gerne i forhold til dette.

Scroll til toppen