Ghita Heath

KIROPRAKTOR

 Jeg har en Amerikansk Doktorgrad i Kiropraktik fra Palmer College of Chiropractic, Florida, USA.

Jeg har 15 års erfaring med specielt fokus på spædbørn og børnebehandlinger (Kiss/Kidd).

Desuden har jeg gennem videreuddannelse haft ekstra fokus på holdningskorrektion gennem behandling og træning.

Jeg behandler med Chock-bølge apparatet, der med radierende trykbølger løsner i de dybere muskelspændinger.

Jeg har arbejdet i Aars, Vejgård og Sofiendal fysioterapi og kiropraktik

Julie Edelbo

Julie Edelbo

FYSIOTERAPEUT

Jeg er  fysioterapeut og har en 2-årig akupunktur uddannelse hvori posturologien og øreakupunkturen indgår.

Jeg er funktionel skulder, bækken og knæ specialist, så jeg kan muskel teste alle muskler i kroppen ift om der er optimal muskelaktivitet.

Derudover har jeg en traume-uddannelse som afhjælper de dybe spændinger og de følelser de fysisk sidder fast i kroppen.

jeg har arbejdet på Skørping Privathospital, Aalborg kommune på plejehjem og Sofiendal fysioterapi og kiropraktik.

Ia Wimmelman

la Christina Wimmelmann

KIROPRAKTOR

Uddannet ved Syddansk Universitet, Odense i år 2000.

Problematikker i bevægeapparatet er udgangspunktet ved min behandling som tilpasses den enkelte.

Jeg har et godt indblik i arbejdsrelaterede problemstillinger i mange brancher og har bl.a. stor erfaring med discusrelaterede tilstande.

Jeg har arbejdet i private kiropraktor klinikker i Hjørring, Løgstør, Åbybro og Aalborg og har i en del år arbejdet som fast kiropraktor på et Falck Healthcare sundhedscenter i Aalborg.

Deltager i relevante efteruddannelser og kurser.

Ceci Mott Christiansen

JORDEMODER

Jeg er uddannet jordemoder i 2008 fra Jordemoderskolen i Aalborg. Jeg startede mit jordemoderliv med arbejde i Aalborg og sidenhen Sønderborg samt Thisted. Ved siden af min praksis her, hjælper jeg små jenter og gutter til verden i Norge.

Jeg har desuden arbejdet som dagplejemor, et berigende arbejde jeg også var utrolig glad for. At arbejde med mennesker er det jeg brænder for, store som små mennesker. At hjælpe et andet menneske med at udvikle sig, er for mig et privilegie, hvor det for mig er naturligt at engagere, respektere og have et oprigtigt ønske om at forstå det menneske jeg hjælper. Her er min erfaring, at opbygning af tillid er grundessensen for samarbejde og for at man som menneske kan vokse med opgaven.

Line Pallisgaard

Line Nørhave Pallisgaard

FYSIOTERAPEUT -Kæbespecialist

Jeg er uddannet fysioterapeut fra januar 2014 og har siden da bevæget mig langt rundt i fysioterapien. Jeg har taget flere efteruddannelser indenfor manuel fysioterapi hvor bl.a. Mulligan og Muskuloskeletal fysioterapi begge giver mig en grundig og helhedsorienteret tilgang til kroppen. De seneste 3 år er gået med at specialisere mig indenfor kæbe- og hovedpineproblematikker. Her arbejder jeg tværfagligt med både tandlæger og kæbekirurgisk. Har tidligere arbejdet ved Aalborg fysioterapi. Jeg glæder mig til at møde jer.

Rikke Vammen

Rikke Vammen

PSYKOTERAPEUT

Jeg er uddannet psykoterapeut i 2020 og har siden da praktiseret på fysioterapeutisk klinik. Her har jeg arbejder med klienter som har udfordringer relateret til stress, angst, tristhed, smertehåndtering, forringet selvværd og udfordringer i relationer. Herudover er jeg uddannet professionsbachelor i Ernæring og sundhed fra 2009 og har derfor også stor erfaring med bl.a. vægttabsforløb. Jeg har erfaring med at kombinationen af samtaleterapi og kostvejledning er særlig effektiv ved ønske om varigt vægttab.

Scroll to Top