Ghita Heath

KIROPRAKTOR

 Jeg har en Amerikansk Doktorgrad i Kiropraktik fra Palmer College of Chiropractic, Florida, USA.

Jeg har 15 års erfaring med specielt fokus på spædbørn og børnebehandlinger (Kiss/Kidd).

Desuden har jeg gennem videreuddannelse haft ekstra fokus på holdningskorrektion gennem behandling og træning.

Jeg behandler med Chock-bølge apparatet, der med radierende trykbølger løsner i de dybere muskelspændinger.

Jeg har arbejdet i Aars, Vejgård og Sofiendal fysioterapi og kiropraktik

Julie Edelbo

FYSIOTERAPEUT

Jeg er  fysioterapeut og har en 2-årig akupunktur uddannelse hvori posturologien og øreakupunkturen indgår.

Jeg er funktionel skulder, bækken og knæ specialist, så jeg kan muskel teste alle muskler i kroppen ift om der er optimal muskelaktivitet.

Derudover har jeg en traume-uddannelse som afhjælper de dybe spændinger og de følelser de fysisk sidder fast i kroppen.

jeg har arbejdet på Skørping Privathospital, Aalborg kommune på plejehjem og Sofiendal fysioterapi og kiropraktik.

la Christina Wimmelmann

KIROPRAKTOR

Uddannet ved Syddansk Universitet, Odense i år 2000.

Problematikker i bevægeapparatet er udgangspunktet ved min behandling som tilpasses den enkelte.

Jeg har et godt indblik i arbejdsrelaterede problemstillinger i mange brancher og har bl.a. stor erfaring med discusrelaterede tilstande.

Jeg har arbejdet i private kiropraktor klinikker i Hjørring, Løgstør, Åbybro og Aalborg og har i en del år arbejdet som fast kiropraktor på et Falck Healthcare sundhedscenter i Aalborg.

Deltager i relevante efteruddannelser og kurser.

Diana Frydensbæk

Diana Frydensbæk

BØRNE-ZONETERAPEUT & MASSØR

Mit navn er Diana Frydensbæk. Jeg er uddannet zoneterapeut ved Vendsyssel Helseskole, og opfylder alle de krav, der fra sundhedsstyrelsens side, stilles til en registreret alternativ behandler. Jeg er også Japansk Liftning terapeut, uddannet af Mette Brandt efter den originale metode af Lone Sørensen, Institut Barcelona. Jeg er desuden Access Bars behandler, og massage terapeut. Jeg er uddannet certificeret Tryk & Glad Babymassage instruktør af Katrine Birk og Merete Kongsmark, og har derfor meget erfaring med behandling af børn og babyer.

Line Pallisgaard

Line Nørhave Pallisgaard

FYSIOTERAPEUT -Kæbespecialist

Jeg er uddannet fysioterapeut fra januar 2014 og har siden da bevæget mig langt rundt i fysioterapien. Jeg har taget flere efteruddannelser indenfor manuel fysioterapi hvor bl.a. Mulligan og Muskuloskeletal fysioterapi begge giver mig en grundig og helhedsorienteret tilgang til kroppen. De seneste 3 år er gået med at specialisere mig indenfor kæbe- og hovedpineproblematikker. Her arbejder jeg tværfagligt med både tandlæger og kæbekirurgisk. Har tidligere arbejdet ved Aalborg fysioterapi. Jeg glæder mig til at møde jer.

Rikke Vammen

Rikke Vammen

PSYKOTERAPEUT

Jeg er uddannet psykoterapeut i 2020 og har siden da praktiseret på fysioterapeutisk klinik. Her har jeg arbejder med klienter som har udfordringer relateret til stress, angst, tristhed, smertehåndtering, forringet selvværd og udfordringer i relationer. Herudover er jeg uddannet professionsbachelor i Ernæring og sundhed fra 2009 og har derfor også stor erfaring med bl.a. vægttabsforløb. Jeg har erfaring med at kombinationen af samtaleterapi og kostvejledning er særlig effektiv ved ønske om varigt vægttab.

Pernille

Fysioterapeut, Cand. San.

Jeg er uddannet fysioterapeut i Aalborg og har en kandidatgrad i Muskuloskeletal fysioterapi fra Aalborg Universitet, Danmark. Jeg har i mit virke som fysioterapeut fået en bred erfaring med mange forskellige patientgrupper. I den seneste tid er min interesse for børneområdet steget, og jeg er begyndt at specialisere mig indenfor: børn, neurologien bag børns udvikling og de motoriske elementer, som vores børn har gavn af at komme igennem i deres udvikling. Jeg har især brugt meget tid på at genoptræne børn med hjerneskade, enten medfødt eller grundet senfølger.
Igennem min interesse for børn og deres udvikling, har jeg haft gavn af at anvende tegn-til-tale og jeg er blevet moderat øvet i at anvende dette.
Halvdelen af tiden arbejder jeg på Aalborg Universitet, som Videnskabelig Assistent. Jeg er koblet på et projekt relateret til langtidseffekterne efter at have haft knæsmerter i teenageårene. Samtidig bidrager jeg
til en et projekt omhandlende strukturen for sundhedssystemet i Danmark. 

Jeg har arbejdet ved privat klinik i Aalborg og ved The Back to Life Project(Genoptræning Danmark).

Bettina

Bettina Brix Baastrup

Sundhedsekspert og fitnesstræner

Jeg startede for mange år siden med at undervise i motions-hold. Dengang var jeg aerobic-instruktør og blev uddannet instruktør fra trænerskolen i Aalborg. Derefter fulgte at hav af kurser og uddannelser indenfor motion og sundhed. Så med plus 25 års fitnesstræner-erfaring og snart ligeså mange kurser og uddannelser indenfor sundhed og
bevægelse, og ikke mindst med mit gode humør og min positive tilgang til træning, kan jeg give dig en træning der virker, og som du har lyst til at fortsætte med. 

Uddannelse:
Trænerskolen Aalborg, Aerobic og fitnessinstruktør.
DGI-kurser: Step-instruktør, Yoga, Callanetic, dance, Osteoporose-træning, senior-gymnastik.
Lotte Paarup-institute: Pilates-instruktør uddannet.
EHFA- certificeret: Fitnesstræner, sundhedcoach, kostvejleder.

Referencer:
Er flere år i træk blevet nomineret som” Årets ildsjæl” og “Årets underviser” hos aftenskolerne Danmark.

Scroll til toppen