Traditionel kiropraktik til hele familien

Traditionel kiropraktik er en sikker og naturlig måde at holde din familie sund hele året rundt. De fleste tror, at kiropraktiske behandlinger kun er nyttige til håndtering af nakke, lænde – og rygsmerter. Men det er vigtigt at forstå, at kiropraktikens virkelige praksis er at opretholde integriteten af rygsøjlens bevægelighed, hvilket sikrer korrekt nervesystemfunktion.
Kiropraktor Ghita er passioneret for at give den bedst mulige naturlige sundhedspleje til alle familiemedlemmer.
Hver funktion i din krop og alle dine sanser er helt afhængig af dit nervesystem.
Når din nerve energi strømmer uden blokeringer og låsninger, er din krop og hjerne 100% “in-tune” og fungerer korrekt sammen.
Livets hårde fakta og den resulterende livsstil understreger, om fysisk, mentalt eller kemisk påvirkning betyder, at rygsøjlen (der huser nervesystemet) får belastninger. Det gælder både for spædbørns vej for at komme til verdenen eller stress på jobbet.

Din rygsøjle, hvis den ikke bevæger sig korrekt, kan forårsage disse kommunikationsproblemer. Dine sundheds- og energiniveauer påvirkes, og din krop kan ikke køre på det optimale niveau.

Disse nerveforstyrrelser eller kommunikationsproblemer, der påvirker den normale funktion af din ryg, er hvad kiropraktorer kalder en “låsning”.

Hvis du ikke håndterer dem, så har “låsninger” stor indflydelse på dit helbred og trivsel. De kan forårsage en række problemer med dit helbred.

Mit mål er at finde låsningerne og fjerne dem. Din opgave er at træne og bevæge dig – helst med øvelser som pilates der ændre din holdning, så du er mere ret og rank. Sammen skal vi få dig tilbage på rette kurs 🙂

Scroll to Top