Fysioterapi Aalborg

Kort fortalt

Fysioterapeut Julie Edelbo bruger ud over at løsne muskler og led ved massage, noget der hedder muskeltest. Får du tilbagevendende hold i ryggen og smerter i bevægeapparatet, så har du måske nogle muskler der ikke fungerer korrekt eller ikke ”fyrer nok”.  Hun identificerer disse muskler og efterfølgende sætter dem i gang og aktiverer dem. Herved er det muligt at træne disse muskler, så der igen kan komme ligevægt af aktivitet på hver side af rygsøjlen og der kan komme balance i kroppen. Ud over fysioterapi teknikker bruger Julie akupunktur.

Line Nørhave Pallisgaard har speciale i kæbe-behandlinger på store og små. Manuel behandling til spædbørns tunge og læbebånd og til voksnes kæbe smerter.

Smerter og nedsat bevægelighed fra kæbeleddet giver ofte store begrænsninger og gener i hverdagen. Det kan være i forbindelse med at spise, snakke, gabe, synke eller bare konstante smerter. Ofte forbliver smerterne ikke ved kæben, men spreder sig og kan blive til hovedpine, nakkegener eller smerter i ansigt. Behandlingen starter med en grundig undersøgelse hvor hun afdækker alle parametre som spiller ind på problematikken. Dette kunne for eksempel være traumer, stress, tandregulering, tandpres eller skærren tænder(bruxisme). Hun undersøgelser herudover de omkringliggende led, da de kan være med til at fastholde problematikken. Behandlingsplanen lægges på baggrund af undersøgelsen. Ofte vil der både være en manuel behandling hos Line og nogle øvelser som udføres hjemme. Line samarbejder tværfagligt med både tandlæge, psykoterapeut og kiropraktor for at opnå bedst muligt resultat.

 

Scroll to Top