Fysioterapeut Kristian

Fysioterapeut Kristian Grøndal

Jeg er uddannet Fysioterapeut & Psykoterapeut – og har en fortid som Jægerpilot. 

Telefon samtale 20 min

Jeg vil meget gerne tale med dig, så vi kan aftale hvordan du bedst kommer dertil, hvor du gerne vil hen. I den 20 min gratis samtale får vi taget hul på udfordringer og jeg kan give dig konkrete løsninger med på vejen.

Book i min kalender, send mig en sms eller giv mig et ring. Så finder vi en tid.

0 kr./20 min

 

  • Telefon 61286238

 
 
 

Det hele menneske

Udgangspunktet for min faglighed, er ’hele mennesker’. En fagligt funderet tilgang til forbindelsen mellem krop og sjæl, som altid er grundlæggende for de behandlinger, jeg tilbyder i min klinik.

Jeg ved, at smerter oftest er et symptom; summen af den måde, vi lever på, så jeg bruger fysioterapien til at lindre og arbejde med kroppen, men altid med et mentalt fokus; en opmærksomhed på det bagvedliggende, så vi får skabt en vedvarende effekt.

Jeg bor med udsigt til Limfjorden; derude, hvor det godt kan føles som om, der er lidt højere til himmelen. Jeg er far til to, og jeg tager mig tid. Til dig, til det og dem. Jeg tror på, at vi må se livet i øjnene. At vi skal indrette os, så kroppen har de bedste betingelser for at bære de mentale udfordringer, vi alle sammen har til fælles. Det er sådan, jeg arbejder. Min faglighed er grundlagt i fysioterapien; men jeg genkender lændesmerterne og de ømme led fra min tid som soldat. Jeg ved, hvordan man kan arbejde med sin egen ydeevne, og så har psykoterapien givet mig forudsætningerne for at kunne have blik for den mentale ro og det velbefindende, der er grundlæggende for vores livsduelighed.

 

 

Scroll to Top