“Kan kun give Line mine varmeste anbefalinger. Hun er et skønt og varmt menneske som formår at skabe en helt speciel energi og ro i rummet. Udover at være utrolig behagelig, nærværende, lyttende og forstående, er hun yderst kompetent og virkelig dygtig til det hun laver. Hun formåede at fjerne alle symptomer på min pollenallergi og mere til.
Jeg kan kun give Line mine varmeste anbefalinger – hun kan udrette mirakler 🍀. Tak for hjælpen med det hele!”
  • Cathrine Knudsen. 

Kiropraktor og mellemørebetændelse

Tak tak tak!!!

Efter et stykke tid med dårlig søvn, er jeg lige ved at græde af taknemmelighed! Jeg var ved dig med min søn Karl for at se, om du kunne hjælpe med hans vand i ørerne – han SLUGTE det efter behandlingen, og samme nat havde vi kun én opvågning, hvor vi før kunne have 8 opvågninger. Nu bestiller vi tid lige så snart vi kan se, han begynder at tage sig til ørerne ☺️

Kiropraktor & Sportsskade – knæskade

Vores 14-årige fodboldpige har en periode på nogle måneder haft dårlig ryg, og hun har gået i fysioterapeutisk behandling, dog uden bedring. Vi bliver af privat vej opfordret til at opsøge kiropraktor i stedet og til vores held, faldt valget på Ghita ved ”Aalborg Kiropraktik og Fysioterapi”. Ved første behandling laver Ghita en grundig udredning, hvor det konstateres at vores datter har et låst bækken, hvilket blandt andet forårsager, at der er forskel på hendes benlængde. Hermed belastes også knæ og ankler. Efter få behandlinger lykkes det Ghita at låse bækken op og fjerne de muskelmyoser, der har været årsag til meget smerte. Efter sidste behandling har vi fået en grundig vejledning i forhold til genoptræning og fortsat styrkelse af ryggen. Nu kan vores datter igen dyrke sin store passion for fodbold. Vi takker for rigtig god behandling og får vi igen behov for en kiropraktor, så vil vi uden tvivl opsøge Ghita, der får vores bedste anbefaling.

BABY behandling – kiropraktor

Vi startede med at komme ved Ghita da vores datter Sofie var få uger gammel. Sofie spændte meget i kroppen, lå i bananform, græd i autostolen og ville ikke ligge på arm og få flaske samt havde skrigeture hver aften i et bestemt tidsrum. Da vi kom til Ghita blev vi modtaget med en professionalitet og ro som man sjældent ser og oplever. Githa lyttede til vores historie og spurgte nysgerrigt ind til vores situation. Derefter undersøgte Ghita Sofie og løsnede hende i nakken og ryggen. Skrigeturene om aftenen stoppede kort efter og vi fik en gladere pige. Vi fortsatte med behandlinger ved Ghita hver uge for ikke at få tilbagefald, og efter hver behandling kunne vi mærke en tydelig forskel og ro i vores lille pige.

Nyfødt kiropraktisk behandling

“Hvis du spurgte mig så burde man have en Ghita på alle fødegange der lige tjekkede den nyfødte (og egentlig også mor) igennem for låsninger! Hvis du overvejer at tage dit dyrebareste til kiropraktor, så gør det hurtigst muligt. Bestil en tid på vej hjem fra fødestuen faktisk 😉 jeg har haft begge mine børn hos Ghita, som begge har haft låsninger adskillige steder. Min førstefødte var jeg afsted med da han var 3 uger og han havde en del låsninger og det tog lidt tid at få ham løsnet helt op og hun kan tilmed trylle hvis man har en baby med lidt maveproblemer! Det var 100% sikkert at vi havde en fyldt ble inden vi nåede ud til bilen. Min næste fødte kom jeg med hos Ghita da hun var 5 dage gammel – efter 2 gange var der ikke mere at komme efter.
Jeg selv har døjet med nakken hele mit liv og gået on/off til fysioterapi siden jeg var 12. Efter en ret uheldig oplevelse hos en anden kiropraktor hvor jeg havde haft hold i nakken (tog derud fordi Ghita havde ferie!) var jeg ret skræmt over at skulle til kiro igen. Det fik Ghita lavet om på og efter blot 1 behandling var jeg smertefri og har i 3 år ikke haft hold i nakken hvilket jeg havde jævnligt inden!
Så overvejer du – SÅ GØR DET!

Den varmeste anbefaling fra hele vores familie!”

Lotte Duhn – 12/5/2020

Traume

Jeg deltog i 3 af dine behandlinger om traume. Det var nogle gode oplevelser og jeg har også fundet ud af at de har hjulpet mig.
Selvfølgelig var det lidt hårdt at skulle sætte mig tilbage til situationerne, men det har hjulpet mig til at få det bearbejdet og komme videre. Føler de er “smidt ud” af mit liv.

Et eksempel: jeg blev moppet på en arbejdsplads og trak derfor skuldrene frem for at beskytte mig selv. Det gjorde, at jeg græd meget hvergang jeg fik behandling/massage på min hals, skuldre og bryst. Det arbejdede vi med og jeg har efterfølgende fået massage de steder uden at græde. Så det virker.

Elsebeth Lund

Arvvæv

Efter en operation i foråret 2017 hvor jeg fik fjernet en knude på venstre skulderblad, havde jeg mistet følesansen i og omkring arret. Julie foreslog at behandle med akupunktur. Der blev placeret nåle hele vejen rundt om og ind under arret. Det var fuldstændig smertefrit. Da nålene blev fjernet igen efter ca 15 min
var det tydeligt at se, at der var øget blodcirkulation i området. Arret var ikke længere nær så dybt og følesansen var kommet tilbage. Efterfølgende har jeg oplevet, at den hæmmede bevægelsesfrihed, jeg havde i min venstre skulder, og som, jeg troede, skyldtes en muskelinfiltration, er forsvundet. Det virker som om, arret er blevet løsnet fra det underliggende hudlag og nu kun ligger i overfladen. Det har klart givet mig min normale bevægelighed tilbage i skulderen.
Jeg er super tilfreds med resultatet og meget overrasket over, hvor stor effekt behandlingen med nåle havde.

Winnie Bødker

Arvæv og Posturologi

Jeg blev tilbage i November opereret i skulderen for en seneskade, som efterfølgende udviklede sig til en frossen skulder, der gav mig mange smerter og gjorde at jeg max. fik 3 timers søvn hver nat.  Når man rørte ved operationsarret var det en skarp, skærende følelse og arret var en stor hård klump, her forslog Julie at vi forsøgte os med akupunktur/nålebehandling i arret herudover fik jeg også nåle i ørene, for at rette min kropsholdning og lindre smerterne. Behandlingerne resulterede i at arret ikke længere er knudet samt at den 3 cm. skævhed i kropsholdningen er rettet op efter 3-4 behandlinger –  ydermere har jeg nu har en øget bevægelighed i skulderen og meget nemmere ved at sove om natten, så jeg har meget at takke Julie for og jeg køre med glæde 134 km. hver vej  for behandlingen.

Vh. Jan Jacobsen

Scroll to Top