Spædbørn – babybehandling

Børn og Kiropraktik

Fremtiden for børns sundhed påvirkes meget af deres velbefindende i de første par år af livet. Det er i denne tid, at rygsøjlen og beslægtede led, knogler og muskler udvikler sig. Forebyggelse er bedre end helbredelse! Rygsøjle problemer kan udvikle over tid pga leddenes immobilitet, og kan blive til ryg og nakke smerte samt hovedpine. Udviklings ryg problemer kan også føre til koordinationsproblemer, som forsinkede motoriske evner, voksende smerter og nogle søvnforstyrrelser.

Kiropraktik kan hjælpe med til at genoprette funktionen af ​​de involverede led og kan bidrage til at forbedret livskvaliteten. Jeg anbefaler, at børn vurderes i en meget tidlig alder, hos mig helst lige når i har forladt hospitalet !

Specielt hvis baby har følgende: kolik, utrøstelig gråd, ondt i maven, favoritside med hovedet, “banan-formet”, flitsbue-tendenser, har svært ved at spise på mors ene bryst (men ok på det andet), uro eller har svært ved at sove.

Efterfølgende er det vigtigt med behandling når din baby går ind i en ny motorisk udvikling, så som når barnet begynder at sidde, trille, kravle eller gå, at jeg gerne vil checke deres rygsøjle – specielt hvis dit barn er lidt langsommere til at gøre disse ting end alle de andre børn i mødregruppen. Mange forældre og læger er ofte bekymrede over, at et barns kiropraktiske behandling vil være kraftfuldt. Men dette er langt fra sandheden. Kiropraktik til børn er meget blid og består af blide justeringer og mobiliseringer og specifikke øvelser (hvis det er nødvendigt).

Scroll til toppen