Psykoterapi

Hvordan ville det føles, hvis du ikke skulle arbejde benhårdt for at opnå glæde – og ægte nærvær i dine relationer? Hvordan ville det være, hvis du fandt ro i både krop og sjæl, og hvis du kunne være 100 procent den, du egentlig er, i dit privat- og arbejdsliv?

Det kan du.

Hvem kunne ikke tænke sig at nå deres livsmål og mærke, hvordan det føles at stå der, hvor du er til stede i en samtale og bevarer din egen integritet og styrke, så du mærker, at det du siger, er sandt og rigtigt – fordi det føles sådan.

Som behandler er det vigtigt for mig at du føler dig tryg og tilpas. Har du tillid til mig, har vi allerede de bedste forudsætninger for at få dig derhen, hvor du ønsker. Og det er der, du skal være.

Så hvis du skulle være grådig, og der ikke fandtes grænser for hvad du må ønske dig, hvor vil du så gerne være når du er færdig i terapi hos mig? Lad os få det til at lykkes.

Jeg tilbyder at hjælpe dig til at mærke hvad der er sandt og godt for dig. Jeg arbejder med kroppen, men også med sindet, fordi det vi kan tænke os til, skal forankres i vores krop, hvis det for alvor skal forandre noget. På den måde skal vi ikke gå at huske på ny læring, men kan benyttes os af at ”kroppen husker”. Det gør den!

Men kroppen husker også det du vil glemme, så jeg arbejder både top down og bottom up. Således skaber vi adgang til dit største reservoir og kan forløse de emner, oplevelser og følelser der presser eller bliver holdt tilbage.

Velkommen til DIT liv, dine følelser og et ægte ærligt og autentisk SELV uden begrænsninger.

Lad os komme i gang.

Scroll to Top