Børne-Fysioterapi v/Louisa

Motorikterapi

Behandling af spædbørn/ babyer – ved Børne-fys Louisa

Ved behandling af dit spædbarn vil jeg med rolige og professionelle øjne og hænder analysere på, hvorfor der er opstået en motorisk restriktion i barnets bevægemønster eller hvorfor barnet har udfordringer med et over- eller understimuleret nervesystem. Jeg kan ved hjælp af manuel behandling hjælpe barnets nervesystem, spændinger og låsninger med at finde tilbage i balance. Udover den manuelle behandling, kan det dog være mindst ligeså vigtigt at vi sammen får tilrettelagt nogle små effektive øvelser som I dagligt kan lave med barnet. Aktive og passive øvelser der kan berolige barnets nervesystem, styrke musklerne eller udspænde vævet. Jeg vil derved lære jer, hvordan I bedst muligt støtter jeres barn i dets udvikling.

 

Behandling af børn

En professionel, omsorgsfuld, aktiv og forældreinddragende behandlingsform for at afdække kropslige eller sansemæssige udfordringer hos dit barn. Hvis dit barn har motoriske eller sansemæssige udfordringer, påvirker dette hurtigt bevægeglæden og selvværdet. Ved simple øvelser og små tilpasninger i hverdagens aktiviteter kan vi ofte genskabe balancen i bevægeapparatet og derved øge bevægeglæden og selvværdet hos dit barn. Det kan også være dit barn har en specifik skade eller diagnose der kræver en fysioterapeutisk indsats. Jeg har mange års fysioterapeutisk erfaring med børn og unge med forskellige psykiske og fysiske aktivitetsbegrænsninger. Jeg vil meget gerne i samarbejde med jer forældre lave et unikt forløb tilpasset jeres familie. Min behandling kan i den forbindelse også foregå I jeres trygge rammer derhjemme eller evt. I barnets institution.

 

Sansemotorikhold for børn 2-5 mdr.

Et hold med fokus på at stimulere dit barns sanser og styrke deres motoriske og kognitive udvikling. Et hold hvor den intime stund mellem dig og dit barn er i fokus og jeres relation og måde at være sammen på vil udvikle sig. Vi bruger sang og sanglege, motoriske tumleøvelser og sanselige aktiviteter, der alt sammen kan tilpasses sådan at det passer til dig og dit barn.

Med opstart snarest muligt.

Scroll til toppen