Psykoterapi v/Rikke Vammen

”Lykke er når ens forventninger svarer til virkeligheden”

Vi støder alle på udfordringer i livet. Nogle udfordringer kan være så store at vi har brug for hjælp for at overkomme dem. Psykoterapi er en vej til at komme videre, når livet bliver for besværligt, gør ondt eller synes meningsløst. 

Ligeledes er psykoterapi også en vej til personlig og/eller professionel udvikling. 

Individuel terapi:

Oplever du tristhed, stress, angst, forringet selvværd, depression, problemer i dine relationer eller ønsker du blot større selvindsigt? Så kan samtaleterapi være noget for dig. 

Formålet med samtaleterapi er at øge livskvaliteten ved at få indsigt og forståelse for egne tanker, adfærd og handlinger, samt at udvikle personlige kompetencer.

Gennem vores samtale, vil vi undersøge og arbejde med årsagen til din problemstilling. Jeg vil forsøge at hjælpe dig til større selvindsigt og forståelse, så du bliver i stand til at skabe positive forandringer for dig selv. 

 Jeg vil være din fortrolige i en periode i dit liv, hvor du har brug for hjælp. 

Kostvejledning:

Vægttab

Jeg tilbyder kostvejledning til dig der ønsker et varigt vægttab. Vi kan godt kickstarte dit vægttab med en kostplan, men vejen til et varigt vægttab, mener jeg, kommer af en livsstil som man ønsker at leve med resten af sit liv. Med andre ord: Det skal ikke være hårdt og krævende at tabe sig, men tværtimod positivt og energigivende. 

Sundere livsstil

Ønsker du sparring og gode råd til en sundere livsstil for at opnå større velvære? Men er det svært at finde rundt i alle informationerne om sundhed, som er tilgængelig nærmest alle steder  – så vil jeg gerne hjælpe dig. Jeg følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger og holder mig hele tiden opdateret, så jeg vil kunne vejlede dig med simpel og dokumenteret viden.

Kontakt mig på mail –  rikkevammen@hotmail.com
 
Scroll to Top