Jordemoder Ceci-Marie

Jordemoder Ceci-Marie

Ceci Mott Christiansen

 Jeg er uddannet jordemoder i 2008 fra Jordemoderskolen i Aalborg. Jeg startede mit jordemoderliv med arbejde i Aalborg og sidenhen Sønderborg samt Thisted. Ved siden af min praksis her, hjælper jeg små jenter og gutter til verden i Norge.

Jeg har desuden arbejdet som dagplejemor, et berigende arbejde jeg også var utrolig glad for. At arbejde med mennesker er det jeg brænder for, store som små mennesker. At hjælpe et andet menneske med at udvikle sig, er for mig et privilegie, hvor det for mig er naturligt at engagere, respektere og have et oprigtigt ønske om at forstå det menneske jeg hjælper. Her er min erfaring, at opbygning af tillid er grundessensen for samarbejde og for at man som menneske kan vokse med opgaven.

Jordemødre er her for at give tryghed, når et nyt liv begynder.

Familiedannelsesprocessen starter allerede når lysten til at stifte en familie kommer. Der er mange spørgsmål, man som gravid eller par gør sig, når tanker om eller et lille nyt liv begynder at blomstre.

Jordemødre er uddannet til at forberede dig og din partner, til et liv som forældre og alt hvad det kan indebære af både glæder og udfordringer. Det gælder før og under graviditeten samt i tiden efter fødslen.

Hos Aalborg Kiropraktik og Fysioterapi finder I mig, Jordemoder Ceci, hvor jeg med glæde vil hjælpe dig og din partner med det, I har brug for. Jeg tager udgangspunkt i jeres behov og sammen finder vi det, der føles rigtigt for jeres familie. Jeg er vant til at skabe et tillidsfuldt møde -denne proces er en del af min hverdag som jordemoder. Min erfaring er, at det er vigtigt for et menneske at blive set, hørt og mødt, der hvor hun eller han er.

Alle fysiske konsultationer vil også indebære de undersøgelser I kender fra det offentlige tilbud, med tjek af blodtryk og urin, tjek af maven med lytning af barnets hjertelyd og evt. øvrige fund. Forskellen fra det offentlige tilbud er, at jeg har bedre tid til jer.

Intet spørgsmål eller tanke er for stort eller lille

  • Jeg er gravid 😊
  • Dreng eller pige?
  • Er alt som det skal være?
  • Kan jeg amme?
  • Hvordan vil jeg have det med at amme?
  • Er jeg klar til at føde…?
  • Hvordan kan jeg som partner hjælpe hende bedst, til fødslen og efter fødslen?
  • Hvad hvis jeg får brug for hjælp midt om natten?

Disse tanker og spørgsmål kan jeg hjælpe dig med at få afklaret. Book en uforpligtende forsamtale, for at få en fornemmelse af om du mener du vil havde gavn af at købe en eller flere ydelser hos Jordemoder Ceci.

Du er også velkommen til at ringe til en kort uforpligtende samtale på tlf. 88710880.

Uforpligtende forsamtale

Uforpligtende forsamtale er til at få en fornemmelse af om du mener du eller din partner vil havde gavn af at købe en eller flere ydelser hos Jordemoder Ceci.

Forsamtalen afholdes enten i klinikken eller telefonisk, ønskes det sidstnævnte, bedes telefonnummer skrives i kommentarfeltet i bookingsystemet.

 

Jordemoderkonsultation

Første konsultation

Før graviditet kan der være mange tanke om graviditet, forestillinger om livet med småbørn, om man er klar til at få børn.

Måske man er i gang med fertilitetsbehandling og det trækker ud og man har brug for at dele sine tanker og bekymringer med en professionel.

Sundhedsfremme hele vejen rundt om den spirende familie -Hvad er godt for jer? Hvad skal der til for at jeres liv, nu som småbørnsfamilie, bliver nemmere i dagligdagen?

 

Alle konsultationer vil også indebære de undersøgelser i kender fra det offentlige tilbudte, med tjek af blodtryk, urin, tjek maven med lytning af barnets hjertelyd. Forskellen fra det offentlige tilbud er, at jeg har bedre tid til jer.

Lang konsultation

Denne tid er til almindelig ammerådgivning og andre graviditets eller barselsrelateret spørgsmål. Indeholder desuden de undersøgelser i kender fra det offentlige tilbudte, med tjek af blodtryk, urin, tjek maven med lytning af barnets hjertelyd. Forskellen fra det offentlige tilbud er, at jeg har bedre tid til jer.

Kort konsultation

Denne tid er til kort ammerådgivning, lytning af babyens hjertelyd, hindeløsning fra GA 40+0 og andre korte graviditets eller barselsrelateret spørgsmål.

Der tages forbehold for at der kan være ventetid, hvis tiden er booket på dagen.

Graviditets og barselspakken

Indeholder: 4 konsultationer fordelt på igennem graviditet og barselstiden, samt gruppe fødselsforberedelse og 1 barselsbesøg i hjemmet. Ubegrænset telefonkonsultation gennem graviditeten og den første måned efter fødsel.

Konsultationer: Sundhedsfremme hele vejen rundt om den spirende familie -Hvad er godt for jer? Hvad skal der til for at jeres liv, nu som småbørnsfamilie, bliver nemmere i dagligdagen?

Alle konsultationer vil også indebære de undersøgelser i kender fra det offentlige tilbudte, med tjek af blodtryk, urin, tjek maven med lytning af barnets hjertelyd. Forskellen fra det offentlige tilbud er, at jeg har bedre tid til jer.

Fødselsforberedelse indhold: Hvad kan du forvente i slutning af graviditeten, under fødslens samt den første tid som nybagt familie, herunder forventninger til næring af barnet.

Herunder hvilke smertelindrende tiltag I selv kan drage nytte af derhjemme og på sygehuset.

Fordele ved de forskellige fødehvilestillinger.

Hvis man ønsker individuel fødselsforberedelse, kan det ske mod et ekstra tillæg på 1000 kr.

Barselsbesøg: Ammevejledning som tager udgangspunkt i jeres udfordringer. Der er taget højde for at barnet kan sover under besøget.

Telefonkonsultation

Nogle gange skal der ikke mere til, end en beroligende samtale, for at man føler sig tryg igen. Vi har alle forskellige behov, nogle gange er det bare et lille hurtigt akut opstået behov for afklaring, som f.eks. mens man ammer og det driller. Her finder vi ud af sammen, om vi skal booke en tid til et fysisk møde med mig eller om du har behov for at komme på sygehuset til et tjek.

Book en tid til telefonkonsultation på vores hjemmeside https://www.aalborgkiropraktikogfys.dk/

Så ringer jeg dig op i den tid du har valgt,

Telefontiderne er udvidet ift. min almindelige klinik åbningstid, så måske har jeg en ledig tid om lidt eller senere i dag eller en anden dag, der passer dig.

Betaling bedes foretages nemt via MobilePay betalingsanmodning, når samtalen er i gang.

Fødselsforberedelse

maks. 6 par

3x 2 timer 1200 kr.

Anbefaler opstart i når du er 24-30 uger gravid, senere er også helt OK.

Indhold: Hvad kan du forvente i slutning af graviditeten, under fødslens samt den første tid som nybagt familie, herunder forventninger til næring af barnet.

Herunder hvilke smertelindrende tiltag I selv kan drage nytte af derhjemme og på sygehuset.

Fordele ved de forskellige fødehvilestillinger.

Fødselsforberedelse

Individuel tilpasset

Indeholder det samme som ved gruppe, dog tilpasset til den enkelte gravide samt partners og/eller fødselshjælpers behov.

Barselshjælp

Ammevejledning som tager udgangspunkt i jeres udfordringer. Der er taget højde for at barnet kan sover under besøget.

Der tages forbehold for at der kan forekomme ventetid, hvis tiden er booket på dagen.

 

 I kan se frem til:

Senere på året tilbyder jeg graviditetsrelateret akupunktur. Det næste år står på uddannelse og udvikling af det jeg allerede kan.

Det vil I kunne læse mere om løbende

Scroll to Top